IMG_20190210_112508_edited.jpg

À propos

Quentin Coudert er født og oppvokst i Frankrike, hvor han også utdannet seg som konditor. I 2011 flyttet han til Norge, og han har siden 2011 beriket det norske folk med deilig fransk kvalitet. Lidenskapen for mat og søtsaker begynte allerede i tidlig alder, og vokser seg stadig sterkere.

I 2015 startet han og Pierre Audren opp L’ardoise, en fransk restaurant og konditori på Bislett. Etter 6 år med restaurant har de nå bestemt seg for å ta et steg videre, og fokusere på de søte gleder. Med CELEQ tydeliggjøres den intense lidenskapen innen konditori, og Quentins stadige nysgjerrighet for nye og spennende smaker; «Å prøve ut nye oppskrifter, leker med smaker og spennende kombinasjoner og lage kaker som er ulike og unike gir meg stor glede. Jeg liker ideen av å skape og følge råvaren hele veien, fra bunnen av til de er serveringsklare».

image5 – Kopi (2).JPG